Tarieven

LET OP:

Vermeld in uw bericht voor een consult uw naam, voorkeursdata en dagdeel (ochtend, middag, avond)

Op het moment dat ik je een optie toe stuur voor een dag en tijdstip dient hier binnen een uur op gereageerd te worden of dit wel of niet mogelijk is voor jou. Mocht ik binnen een uur niks meer van je vernemen dan wordt de dag en tijdstip weer vrijgegeven voor een ander.

Nadat je aangeeft akkoord te gaan met de dag en tijdstip krijg je van mij de betaalgegevens. Ook dient deze binnen een uur na ontvangst van de betaalgegevens betaald te zijn en ontvang ik graag een bevestiging van betaling per email van je.

Mocht ik binnen een uur niks meer van je vernemen dan wordt de dag en tijdstip weer vrijgegeven voor een ander en dien je een nieuw verzoek te sturen voor een afspraak.

 

Houdt hier dus aub rekening mee. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je email in de gaten te houden dan adviseer ik je om pas een afspraak in te plannen als je daar wel voor in de gelegenheid bent. 

Dit zodat een ieder de kans krijgt om een afspraak in te plannen.

 

Graag begrip hiervoor.

 

Maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur

Na 18:00 uur en in het weekend alleen in overleg 

 

READINGS 

Telefonisch consult 30 min  € 35,00
Telefonisch consult 60 min  € 60,00

 

HEALING 

60 minuten € 60,00

 

COACHEN

€ 85,00 per sessie. ( een sessie kan uitlopen van 60 minuten tot 75 minuten)

 

Alle tarieven zijn inclusief BTW en gesprekskosten.
Dit laatste houdt in dat u door mij opgebeld wordt op het afgesproken tijdstip en u zelf geen extra belkosten maakt voor het gesprek.