Hartelijk dank voor het plaatsen van een reactie in mijn gastenboek.

Ik stel dit zeer op prijs.

 

Let op: Er wordt gevraagd om een email adres. U email adres wordt niet bekend gemaakt op de site. Niemand kan dit dus zien.

Reactie plaatsen

Reacties

Marcella
6 minuten geleden

Debie,

Hij heeft het eindelijk gedaan!!!! Je zei het al maanden je ziet ons trouwen en hij gaat me vragen. En ja hoor gisteren is ie op zijn knieƫn gegaan. Heb natuurlijk ja gezegd. Wat voel ik me gelukkig .

Ik heb je ook een email gestuurd voor een consult deze week. Dan kletsen we verder maar wil iedereen laten weten hoe goed jij bent.

Super knuffel voor jou

Jessica G
3 uur geleden

Goedemorgen Debie

Hoe doe jij dat nou? Elke keer weer heb je gelijk.
Je roept iets al maanden en ik was me vertrouwen helemaal kwijt geraakt en jij bleef zeggen dat je het ziet gebeuren en Ja hoor. Dit weekend gebeurt. Dank je wel lieve dame.

Groet,
Jessica G

Claire
17 dagen geleden

Vandaag mijn eerste coach sessie van jou gehad en wat was dat fijn zeg.
Jij hebt mij zeker de punten aangegeven waar ik naar mag en kan kijken en hoe ik weet in mijn kracht mag gaan staan.
Diepe plekken geraakt maar de confrontatie was echt nodig.

Ik ben na onze sessie ook in slaap gevallen alsof er een lading van me afviel. Heerlijk geslapen.

Ik kijk uit naar mijn tweede sessie volgende week.

Dank Debie

Groeten Claire

Chantal
23 dagen geleden

Hoi Debie,

Donderdag jou gesproken en toen zei je dat je zag dat hij snel contact op zou nemen. Je kon geen tijd geven maar zei heel snel. Hij denkt er steeds over na. En het voelde voor jou echt alsof het er al was. Ik had mijn twijfels want 3 maanden hadden hij en ik elkaar niet gesproken en begon het op te geven. Je zei ik zie jullie ergens wat drinken of eten.

Ik loop nu in de stad en krijg net een bericht van hem of ik morgen zin heb om af te spreken. Hij bood ook zijn excuses aan en iets wilde gaan eten om te praten.
Jij liet al weten dat het een positief gesprek zou worden.

Ik ben zoo blij !!!!! Je had het helemaal goed!!!!!

Ik maak maandag nog even een afspraak bij je om je alles te vertellen.

Liefs ,
Chantal

Marie-fay
23 dagen geleden

Als je iemand wil spreken die eerlijk tegen je is dan wil ik iedereen aanraden om met Debie een afspraak te maken.
Zij is eerlijk, aardig, laat je ook nog eens lachen met haar humor en is geduldig. Hoevaak je ook de vraag stelt.
Ze durft je naar jezelf te laten kijken en geeft alles door wat ze mag zien. Nu al 3x gebeurt dat ze iets zij wat nog niet gebeurt was en nu wel is gebeurt.
Debie Ik blijf afspraken bij je maken als ik je nodig hebt want jij blijft voor mij de beste.

Lieve groetjes Marie-fay

Parva
een maand geleden

Ik had al 2x een afspraak ingepland bij Debie en elke keer kwam er bij mij wat tussen dat ik de afspraak verzette. Ik denk nu dat het meer angst was want na jaren struggelen en zoveel mediums te hebben gesproken was ik ergens bang wat zij zou zeggen.

Gisteren was het zover en ik had in de middag een belconsult staan. Ik had me voorgenomen om er open in te gaan en dacht ik zie wel. Ik heb de afgelopen tijd zoveel uiteenlopende dingen gehoord dat ik niet meer wist wat ik moest geloven.
Voordat Debie mij belde had ik naar het universum uitgesproken dat als Debie de juiste is die mij kan helpen of ze dan iets ter sprake wilde brengen die ik voor mezelf had opgenoemd. Nu moet je weten dat ik dus iets had opgenoemd wat niemand kon weten.

Debie belde mij en ik vertelde haar dat ik best zenuwachtig ben en ze stelde me gerust. En toen kwam het hoor. Ik wilde wat weten over mijn relatie en zij begon met kijken en voordat ze erover zegt ze ineens wat heb jij met bloemen? Ik krijg een vaas rode rozen te zien.
Nouuuu ik viel letterlijk van mijn stoel. Ik had dus gevraagd aam het universum dat als Debie de juiste is die mij kan helpen laat haar mij dan vertellen over de vaas rozen. De vaas rozen stond in mijn woonkamer. Ik ben nog nooit zo stil geweest en begon te huilen.
Ze schrok ervan en vroeg of ze iets verkeerds had gezegd en ik vertelde haar het verhaal.

Debie alle info die daarna kwam over mijn relatie was zo spot on..je hebt me de kracht gegeven om naar mezelf te mogen kijken en jij was heel eerlijk. Ik heb er gisteren veel over nagedacht en weet nu wat ik moet doen voor mij.
Jij gaat me helpen in mijn proces en me begeleiden en de volgende afspraak staat al.

Debie jij bent een geweldige vrouw, een lieverd, zo eerlijk en zo grappig. Wat hebben we ook gelachen zeg. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen.

Tot snel en een hele dikke knuffel van mij
Groetjes Parva

Miela
een maand geleden

Debie,

Een paar maanden geleden vroeg ik jou of je ons zag verhuizen. Je zei gelijk ja. We wilden in de buurt blijven en je zei nee ik zie jullie naar een andere woonplaats gaan en dat voelt al heel snel en dat onze woning ook snel verkocht zou worden.
Je had helemaal gelijk. Ons huis is verkocht en we hebben een andere woning in een andere woonplaats wat ook echt per toeval op ons pad kwam. Nou toeval bestaat niet. Jij bent gewoon echt goed.

We gaan een heerlijke tijd tegemoet.
Ik zal je zeker weer benaderen.

Fijn weekend
Groetjes Miela

Petra
een maand geleden

Beste Debie

Je bent enorm fijn om mee te praten en alle dingen die je een tijd geleden heb gezegd beginnen nu uit te komen. Ik dacht nog nou dat gaat niet meer gebeuren maar zoals je zelf zei er is voor alles een tijd en moment.

Dank je wel voor alle steun

Liefs Petra

Nicole
2 maanden geleden

Hoewel vele anderen zeiden dat hij niet vreemd ging, bleef jij er elke keer bij dat je een andere vrouw zag waar hij contact mee had en intiem mee was. Ik wilde het niet geloven maar het is waar. Gisteren heeft hij mij verteld dat het over is en dat hij al die tijd met een ander ging.
Jij zei al dat je de relatie tussen ons geen stand zag houden. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid Debie. Jij bent de enige die dit durfde te vertellen ipv een mooi verhaal van te maken dat het wel goed komt.
Ik ga nu op mezelf focussen

Knuffel Nicole

Sef
2 maanden geleden

Hoi Debie 2 weken geleden vroeg ik jou of mijn contract verleng zou worden. Je had gelijk, kreeg gisteren te horen dat het niet verlengd wordt. Ook de reden had je juist. Nu maar op zoek naar een andere baan maar dat zag je wel snel komen