Hartelijk dank voor het plaatsen van een reactie in mijn gastenboek.

Ik stel dit zeer op prijs.

 

Let op: Er wordt gevraagd om een email adres. U email adres wordt niet bekend gemaakt op de site. Niemand kan dit dus zien.

Reactie plaatsen

Reacties

Marjo
6 dagen geleden

Debie,

Wat heerlijk om even weer met je bij te kletsen na maanden. De veranderingen die je zag zijn voor grote gedeeltes allemaal uitgekomen en de andere zijn nu in ontwikkeling.
Ook nu zag je weer mooie dingen en kan niet wachten.
Jij bent en blijft mijn nummer 1 medium

Knuffel van Marjo

Petra
20 dagen geleden

Heey Debie.

Altijd zo fijn om dingen terug te koppelen met je.
Super fijn om bepaalde dingen helder en bevestigd te krijgen,je bent echt super goed in wat je doet,keep up the good work. Heel grappig dat je Peet tegen mij zei,zo word ik heel veel genoemd haha ;)

Lieve knuffelšŸ¤—

A
25 dagen geleden

Lieve Debie,

Wat heb ik een mooi consult mogen krijgen van jou vanmiddag. Je zegt waar het op staat, ben eerlijk en onwijs lief. De situatie van mijn kinderen kon jij heel goed invoelen en waar ik met mezelf in zit. Je hebt me de juiste kant opgestuurd en kan niet wachten om over een tijd weer met je te bellen over wat er is uitgekomen.

Dank je wel Debie

Miranda
2 maanden geleden

Hoi Debie

Dank je wel voor je gesprek deze ochtend.
Wat mooi wat je allemaal kon vertellen en je raakte echt de plekken waar ik zelf moeite mee heb. Je zat goed met het verleden en heden. Nu maar snel dat je voorspellingen uit mogen komen . Volgende week laat ik je het weten.

Groetjes
Miranda

Shivani
2 maanden geleden

Lieve Debie,

Vanmiddag een consultbgehad bij je en moet zeggen dat je mij veel kon vertellen. Ook de dingen waar jij niks van af weet kwam er ter sprake. Je hebt mooie voorspellingen doorgekregen en ik weet wat ik kan doen. Nu maar in gang zetten voor mij.
Ik maak zeker nog eennafsprakk

Groetjes Shivani

Marion
3 maanden geleden

Hoi Debie

Vorige week zei je iets tegen mij wat ik niet kon plaatsen maar dat is vandaag uitgekomen.
Wat ben jij goed zeg. Nu de rest nog maar geloof nu wel dat dat ook gaat gebeuren

Ik maak snel weer een afspraak bij je

Groetjes Marion

Esther
3 maanden geleden

Voor mij de beste. Alles wat zei zegt komt uit, hoelang het ook duurt. Ze is eerlijk en dat is wat ik zoek. Dank je wel voor alles

Petra
3 maanden geleden

Heey Debie.

Bij deze een reactie.
Je bent geweldig in wie je bent en waar je voor staat.
Je gave,van zien, horen en voelen zijn voor mij van bijzondere waarde. Je geeft mij tools en laat me zien waar ik moet kijken. Dank je voor alles wat je mij tot nu toe al hebt mogen aanreiken.
Dikke knuffel Petra.
( nu je eigen wens in vervulling laten gaan,En dat gaat gebeuren ;)

Anoniem
3 maanden geleden

Beste Debie,

Bedankt voor alle steun en begeleiding die jij mij geeft. De inzichten heb ik zoveel aan en alle wat je me tot nu toe heb verteld is uitgekomen .

Ik heb zoveel aan je gehad

Groetjes,
S

Susan
4 maanden geleden

Hoi Debie,

Beetje bij stapje komt er nu vooruitgang in de hele situatie. Elke keer leer jij mij waar ik mag kijken in mijn proces en je raakt steeds de juiste punten. Gisteren eindelijk mijn eerste cliƫnt gehad en ben er vol overgave in gegaan en zelfverzekerd en wat denk je , ze wilde gelijk een nieuwe afspraak maken. Ben zo blij.
Zoals je altijd zegt Ik kan het en moet dat ook gaan geloven.

Dank je wel lieve Debie Voor je begeleiding

Knuffel Susan

Hanny
4 maanden geleden

Hoi Debie

Wat heb jij mij weer veel gegeven daarnet....
Vertrouwen. Rust. Herkenning . Kracht.....
Jezelf een stukje gedeeld...... bijzonder.....fijn die oprechtheid vanuit jouzelf maar ook mijn oprechtheid die je mij vanuit het diepste gevoel kan laten delen met jou.....
Bedankt hiervoor..... we horen elkaar weer....
Liefs

Roberto
4 maanden geleden

Hoi Debie,

Ik had moeten luisteren naar wat je doorkreeg. De eigenwijze ik deed toch wat ik wilde en alles is gebeurd zoals jij zei. Helemaal mis gegaan. Je waarschuwde me al....
Dus wat heb ik geleerd ? Luisteren naar wat Debie hoort hahaha.

Ik ga het nu doen zoals jij zei.

Dank je wel

Roberto

Luke
5 maanden geleden

Debie, jij kent mijn proces als geen ander door je eigen ervaringen. Ik kan altijd op je rekenen en zo ook gisteren avond laat toen ik je een bericht stuurde in paniek en of je tijd had voor een consult. Het was erg laat maar je maakte tijd voor mij en ik kon even mijn onrust bij je kwijt.

Je bent een vrouw die zoveel geduld heeft en begrip en dat waardeer ik. Je bent er voor de mensen als ze je nodig hebben en dat maakt je alleen maar nog mooier mens.

Dank je wel voor het consult en mij weer in mijn kracht te zetten en heb weer goed geslapen.

Ik hou je op de hoogte van alles

Luke

Marcella
5 maanden geleden

Debie,

Hij heeft het eindelijk gedaan!!!! Je zei het al maanden je ziet ons trouwen en hij gaat me vragen. En ja hoor gisteren is ie op zijn knieƫn gegaan. Heb natuurlijk ja gezegd. Wat voel ik me gelukkig .

Ik heb je ook een email gestuurd voor een consult deze week. Dan kletsen we verder maar wil iedereen laten weten hoe goed jij bent.

Super knuffel voor jou

Jessica G
5 maanden geleden

Goedemorgen Debie

Hoe doe jij dat nou? Elke keer weer heb je gelijk.
Je roept iets al maanden en ik was me vertrouwen helemaal kwijt geraakt en jij bleef zeggen dat je het ziet gebeuren en Ja hoor. Dit weekend gebeurt. Dank je wel lieve dame.

Groet,
Jessica G

Claire
6 maanden geleden

Vandaag mijn eerste coach sessie van jou gehad en wat was dat fijn zeg.
Jij hebt mij zeker de punten aangegeven waar ik naar mag en kan kijken en hoe ik weet in mijn kracht mag gaan staan.
Diepe plekken geraakt maar de confrontatie was echt nodig.

Ik ben na onze sessie ook in slaap gevallen alsof er een lading van me afviel. Heerlijk geslapen.

Ik kijk uit naar mijn tweede sessie volgende week.

Dank Debie

Groeten Claire

Chantal
6 maanden geleden

Hoi Debie,

Donderdag jou gesproken en toen zei je dat je zag dat hij snel contact op zou nemen. Je kon geen tijd geven maar zei heel snel. Hij denkt er steeds over na. En het voelde voor jou echt alsof het er al was. Ik had mijn twijfels want 3 maanden hadden hij en ik elkaar niet gesproken en begon het op te geven. Je zei ik zie jullie ergens wat drinken of eten.

Ik loop nu in de stad en krijg net een bericht van hem of ik morgen zin heb om af te spreken. Hij bood ook zijn excuses aan en iets wilde gaan eten om te praten.
Jij liet al weten dat het een positief gesprek zou worden.

Ik ben zoo blij !!!!! Je had het helemaal goed!!!!!

Ik maak maandag nog even een afspraak bij je om je alles te vertellen.

Liefs ,
Chantal

Marie-fay
6 maanden geleden

Als je iemand wil spreken die eerlijk tegen je is dan wil ik iedereen aanraden om met Debie een afspraak te maken.
Zij is eerlijk, aardig, laat je ook nog eens lachen met haar humor en is geduldig. Hoevaak je ook de vraag stelt.
Ze durft je naar jezelf te laten kijken en geeft alles door wat ze mag zien. Nu al 3x gebeurt dat ze iets zij wat nog niet gebeurt was en nu wel is gebeurt.
Debie Ik blijf afspraken bij je maken als ik je nodig hebt want jij blijft voor mij de beste.

Lieve groetjes Marie-fay

Parva
6 maanden geleden

Ik had al 2x een afspraak ingepland bij Debie en elke keer kwam er bij mij wat tussen dat ik de afspraak verzette. Ik denk nu dat het meer angst was want na jaren struggelen en zoveel mediums te hebben gesproken was ik ergens bang wat zij zou zeggen.

Gisteren was het zover en ik had in de middag een belconsult staan. Ik had me voorgenomen om er open in te gaan en dacht ik zie wel. Ik heb de afgelopen tijd zoveel uiteenlopende dingen gehoord dat ik niet meer wist wat ik moest geloven.
Voordat Debie mij belde had ik naar het universum uitgesproken dat als Debie de juiste is die mij kan helpen of ze dan iets ter sprake wilde brengen die ik voor mezelf had opgenoemd. Nu moet je weten dat ik dus iets had opgenoemd wat niemand kon weten.

Debie belde mij en ik vertelde haar dat ik best zenuwachtig ben en ze stelde me gerust. En toen kwam het hoor. Ik wilde wat weten over mijn relatie en zij begon met kijken en voordat ze erover zegt ze ineens wat heb jij met bloemen? Ik krijg een vaas rode rozen te zien.
Nouuuu ik viel letterlijk van mijn stoel. Ik had dus gevraagd aam het universum dat als Debie de juiste is die mij kan helpen laat haar mij dan vertellen over de vaas rozen. De vaas rozen stond in mijn woonkamer. Ik ben nog nooit zo stil geweest en begon te huilen.
Ze schrok ervan en vroeg of ze iets verkeerds had gezegd en ik vertelde haar het verhaal.

Debie alle info die daarna kwam over mijn relatie was zo spot on..je hebt me de kracht gegeven om naar mezelf te mogen kijken en jij was heel eerlijk. Ik heb er gisteren veel over nagedacht en weet nu wat ik moet doen voor mij.
Jij gaat me helpen in mijn proces en me begeleiden en de volgende afspraak staat al.

Debie jij bent een geweldige vrouw, een lieverd, zo eerlijk en zo grappig. Wat hebben we ook gelachen zeg. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen.

Tot snel en een hele dikke knuffel van mij
Groetjes Parva

Miela
6 maanden geleden

Debie,

Een paar maanden geleden vroeg ik jou of je ons zag verhuizen. Je zei gelijk ja. We wilden in de buurt blijven en je zei nee ik zie jullie naar een andere woonplaats gaan en dat voelt al heel snel en dat onze woning ook snel verkocht zou worden.
Je had helemaal gelijk. Ons huis is verkocht en we hebben een andere woning in een andere woonplaats wat ook echt per toeval op ons pad kwam. Nou toeval bestaat niet. Jij bent gewoon echt goed.

We gaan een heerlijke tijd tegemoet.
Ik zal je zeker weer benaderen.

Fijn weekend
Groetjes Miela

Petra
6 maanden geleden

Beste Debie

Je bent enorm fijn om mee te praten en alle dingen die je een tijd geleden heb gezegd beginnen nu uit te komen. Ik dacht nog nou dat gaat niet meer gebeuren maar zoals je zelf zei er is voor alles een tijd en moment.

Dank je wel voor alle steun

Liefs Petra

Nicole
7 maanden geleden

Hoewel vele anderen zeiden dat hij niet vreemd ging, bleef jij er elke keer bij dat je een andere vrouw zag waar hij contact mee had en intiem mee was. Ik wilde het niet geloven maar het is waar. Gisteren heeft hij mij verteld dat het over is en dat hij al die tijd met een ander ging.
Jij zei al dat je de relatie tussen ons geen stand zag houden. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid Debie. Jij bent de enige die dit durfde te vertellen ipv een mooi verhaal van te maken dat het wel goed komt.
Ik ga nu op mezelf focussen

Knuffel Nicole

Sef
7 maanden geleden

Hoi Debie 2 weken geleden vroeg ik jou of mijn contract verleng zou worden. Je had gelijk, kreeg gisteren te horen dat het niet verlengd wordt. Ook de reden had je juist. Nu maar op zoek naar een andere baan maar dat zag je wel snel komen

Danny
7 maanden geleden

Dag Debie, in januari belde ik je vanwege de situatie tussen mij en mijn ex. En heb je daarna vaker gesproken over dit onderwerp. Jij zag daar verandering in komen en dat het meer een breuk was uit wanhoop. Je vertelde me het stuk waar ik in zat en bleef zeggen dat je een gesprek zag tussen ons. Je zag dat het gesprek heel diep zou gaan en in emoties kon oplopen en dat je haar zag weglopen tijdens het gesprek....maar dat er wat dagen erna weer toenadering zou komen van haar en we rustiger zouden praten....en zoals je al die tijd riep we hebben besloten om het weer gaan te proberen met elkaar. Nog wel even een ons eigen plekje en rustig aan maar alles wat je dus zei is uitgekomen. Dus wij samen uiteindelijk in 1 huisje zal ook wel uitkomen.

Dank je wel voor alle hulp elke keer weer als ik je met mijn verdriet belde en mij ook weer naar mezelf te laten kijken en vinden

Topp!

Werk
7 maanden geleden

Hoi Debie,

Gisteren zei je dat het 2e gesprek goed zou gaan en ik de baan zou krijgen.
Ik ben net gebeld en heb de baan.

Dank je wel voor alle begeleiding ben zoo blij.

Sushma
8 maanden geleden

Je had gelijk. De afspraak ging niet door en de reden had je ook juist.
Heb er nu ook afstand van genomen.

Bedankt voor alles Debie

Nataly
8 maanden geleden

Beste Debie,

Bestonden er maar meer mediums zoals jij.
Jij bent de eerste die ik heb gesproken die zo eerlijk is. Jij zegt gewoon waar het op staat zonder gemeen te zijn erover en verkoopt geen sprookjes en dat had ik nodig. Jij bent geduldig, begripvol en goudeerlijk. Wat ben ik tevreden met ons gesprek en weet nu eindelijk wat ik moet doen voor mezelf.

Ik ga zeker weer een afspraak bij je plannen.

Groetjes Nat

Ellioth
8 maanden geleden

Dank je wel!!!! Dat is alles wat ik eruit krijg.
Maanden spreek ik je en alles wat je al die tijd hebt geroepen is uitgekomen. Ben zo happy.
Dank dank dank je wel.

John
8 maanden geleden

Beste Debie,

Vanochtend mijn tweede consult gehad bij je van een uur. En wat help jij mij goed met mijn proces in mijn leven. De dingen die jij zegt komen echt binnen bij me. Je bent niet alleen goed in voorspellingen en situaties goed aanvoelen maar je bent zo goed ook in coachen. Jij laat mij weer mijn waarde zien en voelen. In de tussentijd van ons eerste en tweede consult heb ik stappen gezet die ik niet kon zetten zonder jou. Dank je wel Debie en we spreken elkaar vast nog wel.

Groeten John

Mirjam
9 maanden geleden

Weet je nog die formulieren die je zag? Toen ik het over mijn ex had. Ik had geen idee waar je het over had maar je zei dat ik het erop leek dat ik dat ineens zou krijgen. Nou kom net thuis en liggen er formulieren in de bus van mijn ex en ook over het onderwerp wat je zag.
Goed dat je dat al zag zeg , maar ben nu even zo boos op hem!!
Maar jij bent echt goed in wat je ziet. Dank je wel

Cynthia
9 maanden geleden

Beste Debie

Dank voor het consult.
Je bent goed!
Ga je op de hoogte houden

Sangeeta
9 maanden geleden

Debie,

Hartelijk dank dat ik gisteren avond nog bij je terecht kon. Dank je wel voor het consult en dat je mij weer in mijn rust kon zetten en in mijn eigen kracht. Soms wordt het allemaal even te veel en jij hebt zo enorm veel geduld met mij.

Ik heb een goede nachtrust gehad.

Hele dikke knuffel

Veraina
9 maanden geleden

Hoi Debie

Nog nooit gesproken maar veel over je gelezen en ik besloot mezelf een consult cadeau te doen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.
Vanmiddag was het zover. Een consult van een uur en ging er open in. Ik had wat specifieke vragen maar wilde eerst weten wat jij mij kon vertellen. Wat daar allemaal uitkwam verbaasde me, maar ook weer niet want lees zoveel goede dingen over je, maar heb mijn vragen niet eens hoeven te stellen aan je want jij kwam al zelf met antwoorden. Jij had gelijk over mijn thuissituatie, mijn relatie en het financiƫle stukje. En ik kon me erin herkennen. Ik wist dat ik wat moest doen eraan maar met jouw voorspellingen ben ik toch de goede richting ingeduwd en ga ik er ook voor.
Je bent een lieve vrouw, eerlijk en grappig. Wat ik heb toch gelachen met je. Fijn om te zien dat je zo lekker jezelf bent en lekker nuchter bent.

Debie blijf vooral jezelf en super bedankt voor vandaag en ik hou je op de hoogte van alles.

Groetjes Vera

G
10 maanden geleden

Heyy Debie,
Nou wordt ik vanochtend wakker en heb ineens een berichtje.
Vorige week zei je dat die persoon zijn excuses zou aanbieden en weer zou willen afspreken. Ik geloofde er niks van wat ik weet hoe groot zijn ego is en dat zou hij nooit doen. Jij zei nog Ja maar ik zie het toch gebeuren.
Zie ik dus dat hij me vannacht een bericht heeft gestuurd met een excuses en of we kunnen afsprkemn om erover te praten. Mindblowing!
Wat heb je dat goed gezien zeg.

Ik hou je op de hoogte of de rest ook zo verloopt zoals je zei

Groetjes G (Je weet wel die met die fiets hahaha)

Hanny
10 maanden geleden

Hoi Debie
Wat fijn dat je me vanmiddag terug gebeld hebt, ik ben erg blij dat ik je gesproken heb .
Je bent lief, leuk, duidelijk, eerlijk en weet ontzettend veel te vertellen.
Heb alles even goed moeten laten bezinken....ik hoop natuurlijk dat je voorspelling uit gaat komen maar vooral het stukje betreft mijzelf .....jezelf zijn...weten wie jezelf bent...in je eigen kracht staan ...is goed op zijn plaats gevallen .....ik snap je.....zal me er zeker van bewust blijven en aan blijven werken :)
We horen elkaar vast weer...ik laat je weten hoe het proces verloopt
Nogmaals Bedankt .....super!!
Lieve groet

Maartje
10 maanden geleden

Een vrouw naar mijn hart. Jij bent zo verdomd eerlijk haha daar mogen anderen wel van leren. Ik heb er zeker wat aan gehad. Dank je wel Debie en ik ga met mezelf aan de slag

Wendy
10 maanden geleden

Gisteren hebben we het begeleidingtraject afgerond. Wat er de afgelopen maanden met mij is gebeurd kan ik niet met woorden beschrijven.
Jij hebt in 6 sessies voor elkaar gekregen wat niemand bij mij voor elkaar kreeg. Geen therapeut niet.

De confrontatie die ik aan moest gaan met mezelf. De pijn en verdriet die ik moest gaan voelen. En de relatie met mezelf.
Jij bent er elke stap weer geweest. Ook het huiswerk wat ik kreeg was heftig en nodig.
Debie Ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor. Jij hebt het traject op maat samengesteld en dat vond ik fijn dat je mij als mens aandacht schonk en niet een standaard traject gebruik.

Ik heb eindelijk mezelf gevonden en zie alles weer positief in. Ik kan je blijven bedanken :)

We spreken elkaar vast en zeker nog en ik hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Dank je wel lieverd

Dikke knuffel
Wendy

Maureen
10 maanden geleden

Lieve Debie

Hartelijk dank dat je gisteren tijd vrij heb gemaakt om nog zo laat in de avond mij een consult te geven. Ik stuurde jou in paniek een email voor een terugbelconsult. En ben je zo dankbaar dat je me gelijk kon bellen vanwege het tijdstip.

Je hebt me enorm rustig gemaakt en de situatie ingevoeld en vertelde er veel over wat ik allemaal kon plaatsen. Ook die schop onder me kont kon ik gebruiken van je. Ik laat mijn eigen angsten vaak de overhand nemen en dat ga ik proberen meer los te laten. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt en dat komt omdat alles wat je bij hem voelde waar is. Je raakte echt de punten die bij hem zitten.

Dank je wel. Ik heb weer rustig kunnen slapen hahahaha

Tot snel weer

Knuffel Maureen

Kaylin
10 maanden geleden

Debieeee je had gelijk. Ik heb het huis en het was het vierde huis zoals je zag.
Ben zo blij en dat ik geduld heb gehad.

You are the best

M
10 maanden geleden

Heerlijk gesprek met je gehad ....
Ik ben zoveel gegroeid .... voel het zelf ook ...
Laat mijn ex maar komen ... ik ben er klaar voor .. hoe heerlijk zal dat zijn als dat eindelijk afgesloten kan worden ...!!!
2019 wordt mijn jaar ... kan niet anders met wat jij aanvoelde ...
En als ik een Hans tegen kom .... zodra ik uitgelachen ben ... laat ik het je meteen weten ...

Brenda
10 maanden geleden

Hoi Debie

Wou je even laten weten dat je gelijk had. Ik sprak je vorige week over J en vroeg toen of onze afspraak op eerste kerstdag door zou gaan. Jij liet weten dat de afspraak niet door zou gaan en dat hij op het laatste moment zou afzeggen. Je had gelijk Debie. Hij heeft de afspraak afgezegd en doet zo pijn. Ik weet nu dankzij jou ook wat mij te doen staat.

Dank je wel lieve Debie

Anoniem
10 maanden geleden

Beste Debie,

Ik heb vaker een consult bij je gehad en soms draafde ik door met mijn vragen vind ik zelf.
Jij daarentegen bleef juist rustig en geduldig en begripvol.
Wat ik ook nodig had. Ook jouw eerlijkheid heeft mij zo goed gedaan en alles maar ook alles wat jij het afgelopen jaar heb verteld is uitgekomen. Nog 1 dingetje maar dat zag jij wat verder liggen in volgend jaar. Ik heb soms erg getwijfeld aan alles maar jij hebt gelijk gehad met alles wat je zag. Dank je we Debie

Groetjes
Vrouw van de rozen haha je weet nu wel wie ik ben ;)

Shalini
10 maanden geleden

Hoi Debie

Dank je wel voor het consult vandaag. Ik ga hier niet details vertellen maar ik kan niet anders zeggen dat ik je geweldig vind. Dank je wel dat je mijn situatie zo kon omschrijven en dat je mij mezelf weer heb laten zien.

Tot spreeks , Shalini

Reena
10 maanden geleden

Debie, weet jij nog dat je een half jaar geleden zei dat je wat zag veranderen op werkgebied maar het lag wat verderop qua tijd? En dat het iets zou zijn waar ik toen nog niet mee bezig was?. Nou helemaal uitgekomen. Ik die dit ga doen hahaha precies zoals je zei. Heb er zin in.

Groetjes Reena

Raphaela
10 maanden geleden

Lieve Debie

Op 13 december heb ik een terugval consult gehad van jou van een uur.
Ik heb dit consult als zeer prettig ervaren. Jij kon veel vertellen hoe ik in het leven sta en wat ik anders zou kunnen doen. Je hebt me echt een spiegel voorgehouden en daar ben ik echt blij mee. Niet anderen de schuld geven maar kijken naar mijn gedrag en die kwam ff binnen zeg jemig. Je hebt ook mooie voorspellingen gedaan en een uur met jou praten was tekort voor mij haha.
Ik heb ook een healing bij jou gevraagd. En deze mocht ik gisterenavond ontvangen en Debie Ik heb voor het eerst in maanden weer geslapen en ben zo uitgerust nu. Wat een lading is er van me af en heb het gevoel dat ik zweef

Ik dank jou voor je consult en healing en ik ga zeker nog een keer een consult bij jou boeken.

Lieve groetjes Raphaela

Paula
11 maanden geleden

Beste Debie

In mei dit jaar sprak ik je voor het eerst. Ik had heel veel vragen over mijn relatie die maar niet goed ging. Jij vertelde me dat je de relatie geen stand zag houden terwijl andere mediums dat wel zagen. Ik geloofde je niet. Een paar maanden later sprak ik je weer. De relatie was over en ik wilde graag weten of hij terug zou komen. Je zei nee! Nee? Iedereen zei ja en jij zegt nee? Je zei dat ik iemand anders zou tegen komen en dat wilde ik niet geloven. Ik wilde hem terug en niemand anders. Ik nam me voor om je niet meer te bellen want anderen zagen ons toch wel bij elkaar komen en dat wilde ik graag geloven.
In september kwam ik iemand tegen. Een man. Ik was nog zo bezig met mijn ex maar wat er gebeurde kon ik niet geloven. Ik werd verliefd op een ander. Zoals je zei. Nu heb ik je eergisteren gesproken. En ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. De afgelopen maanden met deze man zijn beter dan de afgelopen jaren met mijn ex. Jij riep dit al heel lang en wilde het niet geloven. Nu moet ik je gelijk geven en ik geloof alleen jou nog. Jij durfde nee te zeggen tegen me en ik koos ervoor om anderen te geloven en me daar maanden aan vast te klampen en te blijven wachten. Jij bent een geweldig mens Debie.

Dikke knuffel van Paula

Mieke
11 maanden geleden

Hoii Debie,

Het gaat me niet lukken om je deze maand te spreken maar wil je laten weten dat hij contact heeft gezocht. Zoals je al zei!. Nu verder kijken

Groetjes Mieke

Tineke
een jaar geleden

Debie
Je zei dat hij weer terug zou komen en dat is gebeurd. Het heeft even geduurd maar dat had je al gezegd. We hebben een goed gesprek gehad en gaan het weer proberen. Precies zoals je zei. Dank je wel

Anoniem
een jaar geleden

Dank je wel voor het consult gisteren. Mijn buurvrouw heeft het zo vaak over je en wat ze aan je heeft en aangezien ik in een situatie zit wilde ik toch meer weten. Waar ik stil van was dat jij mij kon vertellen wat er speelde en ik had je niet eens wat verteld erover. Jij hebt mij mooie voorspellingen gedaan en mij ook advies gegeven hoe het aan te pakken. Debie jij bent de rust die ik nodig had en ik maak snel weer een afspraak

Groetjes R